KÜTAHYA / GEDİZ - Fırdan Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinlikleri kapsamında Şehidimizin evini ve kabrini ziyaret ettik.Babasının elini öperek duasını aldık.Şehidimiz Hasan AKKANAT 2000 Yılında şehit olmuştur.Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı düzenlendi. Programda öğrencilerimiz şiirlerini okuyup gösterilerde bulundu. Bu vesileyle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünü gururla kutluyor, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ,silah arkadaşlarını ve Aziz Şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

2 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen program saygı duruşu yapılıp İstiklâl Marşı okunarak başlamış akabinde öğrencilerin okuduğu şiir ve gösterilerle son bulmuştur. Program sonunda okulumuzda İstiklâl Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri takdim edilmiştir. Bu vesileyle başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, Aziz Şehitlerimiz olmak üzere İstiklâl Marşı Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerle sohbet edildi. Okul yönetimi ile birlikte Eğitim-Öğretime dair bilgi alışverişinde bulunuldu. Okul Müdürümüz Halil CERYAN tarafından okulumuzda uygulanan mevcut projelerle ilgili bilgiler verildi. Okulumuza gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mahmut BAHADUR, Şube Müdürlerimiz Murat İÇEL ve Yaşar KANDEMİR'e teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem haftası kapsamında okulumuz öğrencilerine Sivil Savunma Günü ve Deprem ile ilgili bilgilendirmeler yapılıp ardından Deprem Tatbikatı yapıldı. Yapılan tatbikatla okulumuz öğrencileri ve personelinde deprem farkındalığı oluşturmak ve deprem anında neler yapmaları gerektiği vurgulanmış oldu.

Kas

Öğrenciler teneffüste öğretmenlerinden sorular ve anlayamadıkları konularda yardım almaktadır. Teneffüslerin 15 ile 20 dakikaya arttırılıması dolasıyla teneffüslerin daha verimli geçmesini sağlamak ve öğrencilerin akademik başarısını artırmaya dönük çalışma hedeflenmiştir. Bu doğrultuda "BİLGİ MASASI" adı altında bir masa oluşturulmuştur. Her güne bir öğretmen " Bilgi Masasında" nöbetçi olup öğrencilerden gelen soruların çözümü ve anlaşılamayan konuların tekrarı yapılmaktadır. Bu hedef doğrultusunda yaklaşan Bursluluk ve LGS Sınavına hazırlık yapılmaktadır.  Etkili ve verimli olacağını düşündüğümüz Bilgi Masasınının kuruluşunda emeği olan başta Okul Müdürümüz Halil CERYAN ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR okulumuzu ziyaret etti. Yapılan ziyarette Okul Müdürü Halil CERYAN okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR , öğretmenlerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Okul Yönetimi ve Öğretmenler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR'a teşekkür ettiler.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Fırdan Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını 26.10.2023 tarihinde velilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Halil CERYAN tarafından yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verildi. Tüm velilerimize ve öğretmenlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Özel Eğitim Öğretmenleri okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Özel Eğitim alanıyla ilgili öğretmenlerimize bilgi verildi. Bu faydalı ve anlamlı ziyaret için Özel Eğitim Öğretmenlerimize ve Gediz Rehberlik ve Araştırma Merkezine teşekkür ederiz.

Ekm

Gediz İlçe Mili Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu Değerler Eğitimi Anne-Babaya Saygı ve Aile İçi Etkili İletişim konulu videoyu tüm öğrenci ve öğretmenler olarak izledik. Bu etkili ve anlamı video için emeğe geçenlere teşekkür ederiz.

Ekm

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında başarı gösteren öğrencilerimiz okulumuz tarafından ödüllendirilmiştir. Başarıda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Fırdan İlkokulu 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılına hazır. 01.08.2023 tarihinde göreve başladığını ifade eden Okul Müdürü Halil CERYAN; göreve geldikten sonra okul içi düzenlemelerin olduğunu , okulun iç boyasının yapıldığını , taşımalı öğrencilerin yemek hizmetinden faydalanmaları için yemekhanenin birtakım yeniliklerle hizmete sunulduğunu belirtti. Okul Müdürü Halil CERYAN ; Öğrencilerin tenefüste verimli vakit geçirebilmeleri için okul bahçesinin düzenlemesinin yapıldığını belirterek öncelikli amaçlarının öğrencilerin temiz ve hijyen bir okul ortamında eğitim öğretimlerine devam edebilmelerini sağlamak diye ifade etti. Bu vesiyle 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının tüm öğretmen, öğrenci ve velilere hayırlı olması ve  başarılı bir dönemin geçmesi temennisinde bulundu.